Reviews

Jonno Dijk
Jonno Dijk
30 augustus 2018

Rijbewijs gehaald met grote dank aan Mario. Hij heeft mij er doorheen geholpen en ondanks de enorme zenuwen heb ik het gehaald. Autorijschool 5toDrive is echt een aanrader!

Juri Hansen
Juri Hansen
21 augustus 2018

Na zoveel strijden met rustig blijven, heb ik vanmorgen mijn rijbewijs binnen gehaald. Mario is geduldig, maar ook recht doorzee. Dat heeft me geholpen om mijn rijbewijs binnen een maand te halen. Mijn dank is groot Mario!! Aanbeleven?? : Gewoon doen!!

Shirley Blom
Shirley Blom
14 augustus 2018

Vandaag voor de 3e keer examen gedaan en eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Mario is een zeer goede rijinstructeur! Super geduldig, en rustig tijdens alle autorijlessen! Legt alles Super goed uit! Wat ik het mooiste vind van alles is dat Alle tijd echt voor jou is en je geen andere leerlingen op hoeft te halen etc! Vind ik super netjes! Mario bedankt voor alle leerzame lessen en het behalen van mijn Rijbewijs!

Rizky Fakkel
Rizky Fakkel
12 juli 2018

Rijbewijs is binnen met dank aan 5toDrive! Mario blijft veelal geduldig en probeert je altijd te begeleiden richting zelfstandigheid. Het is de hele les door duidelijk wat Mario met jou probeert te bereiken, ook omdat dit vooraf uitgelegd wordt. Mocht je toch een keer nerveus worden, wat elke leerling overkomt, dan merkt Mario dit en neemt hij de praktijk nog een keer rustig met je door.

Niemand hoeft bij 5toDrive bang te zijn om fouten te maken, want de instructeur maakt hier gerust leermomenten van die jou helpen om een betere weggebruiker te worden. Ik kan iedereen die overweegt om hier lessen te nemen aanraden om dit ook te doen! De cijfers en reviews spreken voor zich!

Henneke Eijer-Kanbier
Henneke Eijer-Kanbier
7 juli 2018

Vandaag voor de 2e keer examen gehad en geslaagd! Super aardige man met heel veel geduld! Dank je wel Mario voor de leerzame tijd!

Lazlo Meijer
Lazlo Meijer
28 juni 2018

Gisteren mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.
Hele fijne lessen gehad van Mario.
Hij blijft kalm tijdens het rijden en is een hele goede instructeur!
Het is altijd gezellig tijdens het rijden.
Mario komt altijd optijd en legt alles uit, zowel voor als tijdens en na het rijden.
De lessen zijn heel flexiebel in te plannen.

Dit is zeker de beste aanrader als je nog opzoek bent naar een autorijschool.

Joram Groen
Joram Groen
25 juni 2018

Ik heb vanochtend mijn rijbewijs gehaald!
Mario geeft hele prettige lessen. Hij neemt voor alles de tijd, ook om een situatie achteraf nog een keer na te bespreken. Je kan je lessen erg flexibel inplannen en je hoeft nooit iemand naar huis te rijden. Ik raad 5todrive erg aan, ik heb in 1x mijn rijbewijs gehaald!

Rico Terwey
Rico Terwey
3 juni 2018

Top rijschool !

Jens Salomons
Jens Salomons
8 april 2018

Super leuke lessen gehad van Mario!

Lonneke de Haan
Lonneke de Haan
27 maart 2018

Vorige week eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs. 5todrive heeft me daarbij heel goed geholpen. Behulpzame rustige instructeur die de tijd voor je neemt, heel fijn dat het steeds dezelfde instructeur is! Twee keer helaas gezakt maar 5todrive helpt je door de teleurstelling heen en laat je motiveren om door te gaan.

Erg blij met 5todrive, echt aan te raden!

Dhiredj Gobind
Dhiredj Gobind
27 maart 2018

Zeer leerzame lessen en duidelijke uitleg, flexibel met tijden en ook nog eens een hele aardige instructeur!

Rosanna Oosterhof
Rosanna Oosterhof
26 februari 2018

Net mijn rijbewijs gehaald! �� Ik wil Mario bedanken voor alle lessen. Ik vond het heel fijn dat u altijd rustig en kalm alles goed uit kon uitleggen!

Bettie van Galen de Waal
Bettie van Galen de Waal
10 februari 2018

Vandaag heeft mijn zoon afgereden en is geslaagd! Hij heeft door de rust die Mario uitstraalde heel veel geleerd en fijne lessen gehad, bedankt Mario�

Louis Tsang
Louis Tsang
1 februari 2018

Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald. De lessen bij Mario waren super fijn. Hij is kalm, geduldig en gaf ook een heel fijn gevoel tijdens de rijlessen.

Ook belangrijk was dat hij van te voren uitlegde wat we gingen doen tijdens de rijles. En na afloop geeft hij aan wat goed gaat en wat minder goed gaat. Daarnaast vertelt hij meteen wat op de planning staat voor de volgende rijles.

Verder waren de rijlessen flexibel in te plannen, wat ook super fijn was!

Een fijne rijschool en zeker een aanrader!

Joran van Bokhorst
Joran van Bokhorst
30 januari 2018

Rond augustus 2017 ben ik opzoek gegaan naar een rijschool welke aan mijn eisen voldeed als full-time werkende leerling. 5toDrive biedt wat dit betreft veel flexibiliteit en was voor mij een uitkomst. Vanochtend ben ik samen met Mario na de 1e poging geslaagd voor mijn rijbewijs.

Wat mij hiernaast erg beviel, en niet geheel onbelangrijk, was de goeie begeleiding die ik kreeg van Mario. Hij legt de zaken vooraf, achteraf en tijdens altijd goed en rustig uit. Waar nodig zal hij streng zijn. Dit houdt je goed scherp en maakt de kans op slagen ook groot.

Waar ik ook nog mijn complimenten voor wil geven is het feit dat de lessen eigenlijk altijd stipt op tijd volgens afspraak begonnen, en alle tijd ook echt volledig aan jou besteed wordt. Als er een keer iets tussen kwam was de communicatie ook altijd goed en werd er actief naar een oplossing gekeken.

Persoonlijk geef ik niet snel 5 sterren voor recensies maar hier vind ik dat zeker terecht. Bedankt voor de fijne begeleiding en succes in de toekomst!

Timo Pouw
Timo Pouw
24 januari 2018

Kwaliteit boven kwantiteit! Wat heb ik leuke en fijne lessen gehad bij Mario. Hij is eerlijk en oprecht! Hij heeft 100 procent de aandacht voor je en legt als het nodig is 10x hetzelfde aan je uit.

Het fijne aan de lessen bij Mario is dat je altijd dezelfde instructeur hebt, je altijd na de les een evaluatie moment hebt samen met Mario wat je goed hebt gedaan en waar je volgende keer aan gaat werken en dat Mario heel relaxt naast je zit, hij laat je rijden en niet zitten en sturen.

Ik raad 5todrive zeker aan! Dankjewel Mario.

Joy van Wingaarden
Joy van Wingaarden
23 januari 2018

Vanochtend heb ik mijn rijbewijs gehaald!
Het fijne aan de lessen bij 5toDrive is dat je altijd dezelfde instructeur hebt (Mario) en dat hij kalm naast je zit. Daardoor geeft dat hij je het gevoel dat hij vertrouwen in je heeft. Daarnaast neemt hij tijdens de les ook een momentje om tussendoor even aan te geven waar je op moet letten, wat er eventueel beter kan en tips te geven. Ook is er standaard na elke les nog een evaluatie en laat hij weten waar tijdens de volgende les aan gewerkt zal worden.

Dewin Banarsie
Dewin Banarsie
12 januari 2018

Vandaag mijn rijbewijs gehaald!
5todrive top rijschool!!!
Maar het was niet gelukt zonder top rijinstructeur Mario!

Gr,
Dewin

Casper van der Woud
Casper van der Woud
3 januari 2018

Hele leerzame lessen gehad bij Mario en met succes mijn rijbewijs gehaald. Mario geeft rustig les en neemt alle tijd voor je. Fouten maken is niet erg en hij wilt het 100x uitleggen als het nodig is. Ik heb bij hem echt het gevoel gehad dat hij je veilig de weg op wil sturen en het niet alleen voor de cijfertjes doet! Kortom zeker een aanrader!

Babs Hoekstra
Babs Hoekstra
13 november 2017

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs bij de leukste rijschool van Nederland, Autorijschool 5toDrive! De lessen met Mario heb ik als zeer prettig ervaren. Mario is flexibel, blijft altijd rustig en is erg meedenkend met de leerling. Ik heb mij tijdens de rijlessen altijd ontspannen en veilig gevoeld. Echt een TOP rijschool! Ik beveel Autorijschool 5toDrive dan ook bij iedereen aan! En Mario... bedankt voor de fijne tijd! Je bent een top instructeur! Groetjes Babs.

Adheesh Raghoe
Adheesh Raghoe
13 november 2017

Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald bij rijschool 5todrive. Allereerst vind ik het heel goed dat er eerst een vrijblijvende proefles gepland wordt, zodat je een indicatie krijgt hoelang je bezig zal zijn met je rijopleiding. Verder legt de instructeur, Mario, alles heel rustig en geduldig uit, waardoor je je op je gemak voelt tijdens de lessen. Ook is het fijn dat er tijdens een les een korte break gehouden wordt om te evalueren wat er wel en niet goed is gegaan. Zo kan er gelijk gewerkt worden aan de mindere punten. Daarnaast vindt aan het einde van elke les ook een korte evaluatie plaats en wordt verteld wat er de volgende les op het programma staat. Kortom, 5todrive is een uitstekende rijschool die kwaliteit levert en die ik zeker zal aanraden aan anderen! Dankjewel Mario!

Noa Verbruggen
Noa Verbruggen
30 oktober 2017

Super fijne rijschool! Goeie begeleiding in alle lessen. Alles word rustig en duidelijk uitgelegd! In 1 keer het examen gehaald!! Dankzij mario! Zeker een aanrader.

Sanne Maarse
Sanne Maarse
5 oktober 2017

Super goede rijschool! Ik ben dankzij mario in 1 keer geslaagd!
Geen gezeur met andere leerlingen ophalen of steeds een andere instructeur in de auto.
Mario bedankt!

Sabrina van Straten
Sabrina van Straten
2 oktober 2017

Super fijne rijschool,De lessen van Mario waren erg prettig .Hij zorgt er voor dat je op je gemak voelt en besteed veel tijd en aandacht aan dingen die wat meer aandacht nodig hebben ,ook is hij erg flexibel in de lessen plannen.Ik heb het als zeer prettig ervaren het is zeker een aanrader.Bedankt Mario

Maarten Prins
Maarten Prins
15 september 2017

Mario is een zeer prettige instructeur, neemt rustig de tijd om situaties met je door te nemen en geeft duidelijk aan welke gebieden iets meer aandacht verdienen. Met betrekking tot het inplannen van de lessen is hij zeer flexibel.
Bedankt voor de prettige lessen!

Justin Vijfschaft
Justin Vijfschaft
15 september 2017

Hij legt alles duidelijk en rustig uit en ik ben in één keer geslaagd. Thanks!

Jason Tang
Jason Tang
19 juli 2017

Hele fijne rijschool, heb mijn praktijkexamen in 1 keer gehaald dankzij de goede begeleiding en tips van Mario. Heel erg bedankt daarvoor!

Silvia van Leeuwen
Silvia van Leeuwen
18 juli 2017

Mijn lessen met Mario heb ik als zeer fijn ervaren. Door zijn kalme benadering heb ik mij ten alle tijden op mijn gemak gevoeld in de auto. Bovendien vind ik het een groot pluspunt dat elke minuut dat je rijdt ook daadwerkelijk voor jezelf is; je hoeft andere leerlingen niet op te halen of weg te brengen. 5todrive is een zeer geschikte autorijschool wanneer je waarde hecht aan kwaliteit van je rijlessen. Bedankt Mario voor de goede en gezellige rijlessen!

Jules Halverhout
Jules Halverhout
11 juli 2017

Zeker aan te raden, een erg fijne en rustige leraar. Geen nadelen te benoemen hier, ik ben erg tevreden dat ik mijn rijbewijs bij 5toDrive heb gehaald.

Salih Altunay
Salih Altunay
11 juli 2017

Goeie rijschool, fijne instructeur, geweldige auto. Kan er niks slechts over zeggen! Zeker aan te raden!

Patricia Wielenga
Patricia Wielenga
29 juni 2017

Vandaag eindelijk geslaagd na 3 keer. Superfijne lessen gehad met mario. Het begrip en geduld wat hij heeft, heeft me echt geholpen!

Ali Al-kaswan
Ali Al-kaswan
29 juni 2017

Alles wordt goed en uitgebreid uitgelegd, als er fouten gemaakt worden krijg je direct feedback. Naast het halen van een plastic pasje leer je hier ook nog eens echt rijden.

Erik Vogel
Erik Vogel
29 juni 2017

Geweldige rijschool, alles word rustig en duidelijk uitgelegd en er is altijd goede begeleiding.
Zeker een aanrader.

Livanna Buskens
Livanna Buskens
14 mei 2017

Super fijne Rijschool, alles gaat op jou tijd en er is goede begeleiding! 8 mei heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Bedankt voor alle goede hulp en super leuke maar vooral leerzame lessen!!!

Samantha de Wit
Samantha de Wit
3 mei 2017

De instructeur is duidelijk en legt alles rustig op jou tempo uit. Ik heb alles geleerd wat er nodig was om mijn rijbewijs te halen. Hartstikke bedankt voor alles!!

Nelsa Sarah
Nelsa Sarah
7 maart 2017

Ik heb ontzettend fijne rijlessen gehad! Heel veel geleerd en allemaal op mijn eigen tempo dankzij Mario. Ontzettend bedankt! Rijbewijs is een feit!

Dagmar Steffen
Dagmar Steffen
25 februari 2017

Wat heb ik genoten van je lessen! Je gaf me het gevoel van vertrouwen, maar kon ook makkelijk fouten maken. Een hele fijne rijinsteucteur die je vanaf les 1 rustig begeleid naar het eind doel! Zeker een aanrader!!! Dankjewel!

Melissa Sebastiaan Liam Kempers
Melissa Sebastiaan Liam Kempers
21 februari 2017

Iets langer dan een half jaar geleden stuurde ik een mailtje dat ik eindelijk de stap durfte te nemen om te gaan lessen maar dat ik er erg tegenop zag vanwege mijn angst. Ik kon meteen een proefles krijgen en dat viel me al erg mee. Het was fijn om iemand naast me te hebben die het rustig uit kon leggen en gezellig op de momenten dat dat kon of lekker even de radio aan. Daardoor heb ik best relaxt in de auto gezeten. En.. in 1x geslaagd! Wat ik dus nooit had durven dromen haha! Heel erg bedankt!

Taco Vdm
Taco Vdm
21 februari 2017

5todrive goede hulp en begeleiding voor het halen van je rijbewijs. In 2 maanden tijd me rijbewijs gehaald. Bedankt voor hulp en feedback na elke les.

StickNick Kelsey
StickNick Kelsey
21 februari 2017

Voor dat ik bij Mario (5todrive) ging lessen had ik last van paniekaanvallen in de auto. Dit komt omdat ik in het verleden een auto ongeluk heb gehad. Toen ik een proefles nam bij Mario wist ik meteen dat ik bij het juiste adres was. Ik nam een lessenpakket en we begonnen aan het ‘’autorijbewijs traject’’. In de tussentijd was ik ook bezig met de auto theorie. Als ik vragen had, kon ik het altijd vragen aan Mario. Ik heb niet alleen de theorie, maar ook de praktijkexamen in 1 keer gehaald! (en dat binnen 3 a 4 maanden)

Mario heeft mij geleerd om rustig, maar voornamelijk overzichtelijk en veilig te rijden in de auto.

YOU THE BEST MARIO! (^__^)

Renée Mallekoote
Renée Mallekoote
21 februari 2017

Hele fijne rijschool. Goede rustige uitleg en altijd een goeie terug blik na de les over wat goed ging en wat minder goed ging. Heel erg bedankt Mario voor de lessen!

Robin Wichgers
Robin Wichgers
21 februari 2017

Rijlessen zijn prima gegaan, en uiteindelijk ook het plastic kaartje binnen! Prima instructeur. Zeker een aanrader om te gaan lessen!

Demi Zand
Demi Zand
21 februari 2017

Bedankt voor alles! De duidelijke uitleg, fijne lessen en het begrip en geduld van zwakkere punten.

Sanne Nieuwenhuis
Sanne Nieuwenhuis
21 februari 2017

5 TO DRIVE raad ik aan omdat alles stap voor stap word uitgelegd, na de les word er altijd doorgenomen wat er goed en minder goed ging wat ik zelf fijn vond. Verder gezellige sfeer in de auto.

Thomas Kaper
Thomas Kaper
21 februari 2017

Ik geef nooit reviews, maar ik vind dat het deze keer zeker de moeite waard is! 5todrive is een hele fijne rijschool. Zeker een aanrader voor jongeren die hun rijbewijs willen halen. Mario heeft een rustige en duidelijke manier van uitleg/les geven, wat heel fijn js voor zenuwlijders zoals ik die voor het eerst achter het stuur stappen! Had me geen betere rijschool kunnen wensen!

Ria van der Veen
Ria van der Veen
21 februari 2017

Goede lessen door een rustige, kalme & bekwame instructeur. Voor ik bij hem kwam elders al iets van 20 lessen gehad en het is zo'n verschil - positief! Hij besteed tijd aan je, geeft goede feedback en uitleg - een echte aanrader als je ook wilt beginnen om ene echte wegprinses (of piraat...) te worden!

Twan Meertens
Twan Meertens
21 februari 2017

Fijne manier waarop hij instructeert. Neemt de tijd om je wat te leren en vertelt op een rustige toon wat je fout deed. Niet zoals de rijschool waar ik hiervoor zat die schreeuwde bij fouten. Bedankt voor mijn rijbewijs!

Florian ter Haar
Florian ter Haar
21 februari 2017

Ik geef niet snel vijf sterren weg bij een recensiebeoordeling, maar autorijschool 5toDrive is er een die dit zeker verdiend! Zeer prettige rij-instructeur die de tijd voor je neemt en je geen opgejaagd gevoel geeft of een onprettig gevoel wanneer je fouten maakt. Ook planningtechnisch gezien een erg fijne rijschool waardoor je zo snel mogelijk als kan, afrijd. Ben je verhinderd dan anticipeert hij hier erg goed op. 5toDrive, nogmaals dank voor het helpen met het behalen van mijn rijbewijs in één keer!

Jose Van Der Staaij
Jose Van Der Staaij
21 februari 2017

Dit is natuurlijk mijn eerste rijschool (duh want hierna hoef je niet verder te kijken ) maar jammer dat ik maar vijf sterren voor 5todrive mag geven . Ik ben nu 47 en zag er erg tegen op om mijn rijbewijs nog te gaan halen , maar Mario geeft rustig les en geeft duidelijke aanwijzigingen . Zowel voor jong en oud is dit een toprijschool !!

Michelle Loth
Michelle Loth
21 februari 2017

Super rij school dit al weer een jaar geleden bijna. Ik was zo blij me een kalme en rustige rij instructur. Bedankt voor de goede en leuke lessen

Thessa Willemsen
Thessa Willemsen
21 februari 2017

Goede en duidelijke lessen van een goede/rustige instructeur. Vertelt je duidelijk wat je goede en verbeter punten zijn en gaat hier ook met je mee aan de slag. Dankzij deze goede lessen heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald

Jordy Wichgers
Jordy Wichgers
21 februari 2017

Rustige instructeur die de tijd neemt. Je rijdt altijd alleen dus je hebt geen gedoe met dat je maar weinig in de auto zit of dat je mede leerlingen moet ophalen etc.!

Denzell Brown
Denzell Brown
21 februari 2017

Onlangs een proefles aangevraagd bij deze autorijschool, vrijwel meteen antwoord gekregen en een leerzame proefles gehad! Vriendelijke instructeur die je uitstekend begeleid bij het rijden.
Zeer tevreden!

Joyce Mantel
Joyce Mantel
21 februari 2017

Ik vond autorijden heel eng. Maar dankzij Mario heb ik mijn angst overwonnen en is het mij toch gelukt mijn rijbewijs te halen. Hij is een rustige en begripvolle instructeur. Neemt de tijd om onderdelen uit te leggen. Ik raad het iedereen aan om hier te lessen!

Rachel Omaira Vijfschaft
Rachel Omaira Vijfschaft
21 februari 2017

Ik heb les gehad van mn eigen vader en vond het super. Hij is echt heel geduldig, zelfs bij mij. Ik ben in één keer geslaagd. 5toDrive krijgt van mij 5 sterren, maar alleen omdat ik er niet meer kan geven. Dankjewel pap, je was/bent een topinstructeur.

Lindsey Melanie van der Meer
Lindsey Melanie van der Meer
21 februari 2017

Super rijschool dit jaar alweer 2 jaar geleden dat ik mijn rijbewijs heb gehaald en nog elke dag ben ik super blij dat ik voor 5todrive heb gekozen. Ga zo door!

Rowan Beukers
Rowan Beukers
21 februari 2017

Bedankt voor alles! De fijne lessen met goede en rustige uitleg! Een echte aanrader!